Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfdaagse jachtexamentraining

Ter voorbereiding op het jachtexamen voor de jacht met een geweer in april/mei 2021 organiseert de Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN) in samenwerking met Jacht & Schietsportcentrum Dorhout Mees in Biddinghuizen een vijfdaagse jachtexamentraining (theorie én praktijk).

Data: maandag 12 april t/m vrijdag 16 april 2021. (data 2022 zijn nu nog niet bekend)

Deelnamegeld: € 2830.--, incl. 21% btw. Dit bedrag is inclusief vier overnachtingen in het comfortabele en gezellige hotel 'Dorhout Mees', ontbijt, lunch, (5x) diner en de consumpties tijdens de cursus. Verder zijn in dit bedrag begrepen: tien ronden hagelschieten, vier ronden kogel­schieten en drie instructies jachtpraktijk.

Voorwaarde voor deelname: u dient ingeschreven te zijn als cursist(e) voor de SJN-cursus Jacht & Faunabeheer 2020/2021.

Voor wie is deze training bedoeld?

  • Voor cursisten, die door bijvoorbeeld drukke werkzaamheden (te) weinig tijd hebben om de theorie-avonden en de praktijkinstructies te volgen.
  • Voor cursisten die vinden, dat zij extra ondersteuning kunnen gebruiken, omdat zij zich door welke omstandigheden dan ook zeer onregelmatig met de studie bezighouden.
  • Voor cursisten die voornamelijk in het buitenland verblijven en daardoor niet of nauwelijks in de gelegenheid zijn aan de reguliere cursusactiviteiten deel te nemen.
  • Voor cursisten, die alle mogelijkheden willen aangrijpen om het jachtexamen met goed resultaat af te leggen.

Sluitingsdatum aanmelding: vol = vol!

Heeft u nog vragen of wilt u een aanmeldingsformulier, dan kunt u contact opnemen met de SJN, tel.: 033 - 463 16 14.