Overslaan en naar de inhoud gaan

Vul nu de SJN-Enquête 2021 in!

Wat vinden jagers belangrijk?

SJN-Enquête 2021

Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN) is dé opleider voor (aankomend) jagers en geïnteresseerden in de jacht. De SJN verzorgt een breed aanbod van opleidingen op het gebied van jacht en faunabeheer waaronder de opleiding ter voorbereiding op het wettelijk verplichte jachtexamen.

Uitgeleerd ben je nooit.      
Veel jagers volgen aanvullende opleidingen of hebben behoefte om hun kennis op specifieke thema’s uit te breiden. Of juist om praktisch gerichte (vaardigheids) trainingen te volgen. De SJN wil weten waar jagers behoefte aan hebben en heeft hiervoor een enquête opgesteld. Wij willen je vragen om deze enquête online in te vullen: klik hier!

Onder de deelnemers verloten wij 10x het prachtige boek Waidmannsheil! van dr. Guido Camps, docent Wildhygiëne van de SJN. De enquête loopt tot 20 augustus 2021.

Foto boek

De SJN zal de uitkomsten gebruiken voor het gericht verbreden en verdiepen van haar opleidingsaanbod. Denk hierbij aan korte gerichte workshops waar praktische vaardigheden worden aangeleerd, webinars over jachtgerelateerde thema’s of meerdaagse opleidingen waar jagers aanvullende diploma’s kunnen behalen.